Paper goodies van Live Inspired

Artikel 5 van 14

Een week geleden waren we nog aan het bijkomen van dag 2 van de Nationale Gezondheidsbeurs, dat van 5 t/m 8 februari plaatsvond in de Jaarbeurs Utrecht. De grootste consumentenbeurs in Nederland op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl, waar we samen met een paar collega-cateraars verantwoordelijk waren voor de publiekscatering van het Feel Good Food plein. 

Het was zoals gezegd een drukke beurs waardoor we, zoals dat wel vaker gaat tijdens evenementen, maar flarden van het gevarieerde aanbod van de beurs hebben meegekregen. Bezoekers konden meedoen aan yoga workshops, lach-therapie sessies, lezingen bijwonen, proeven van superfoods, massages ondergaan, stress -en fittesten laten afnemen en nog veel meer. Maar gelukkig kwamen de standhouders ook bij ons hun lunch of snack halen en kregen we net iets meer mee van hun producten.

Eén stand of beter gezegd één merk dat we willen uitlichten, niet alleen omdat de stuwende krachten achter dit jonge bedrijf - een moeder en dochter- vaste gasten van ons waren tijdens de beurs, maar vooral omdat ze zulke mooie producten hebben. Het gaat om Live Inspired, onderdeel van het Armerikaanse Compendium, dat prachtige notitieboekjes, wenskaarten, stationary en inspriratieboekjes maakt. Hebberig -en vrolijkmakende producten die nu dus ook in Nederland verkrijgbaar zijn via het Nederlandse agentschap dat op de beurs stond.

We hebben meteen een paar notitieboekjes ingeslagen - want die kun je niet genoeg hebben - en kaarten. Mooi gemaakte, papieren goodies met humor en van mooie kwaliteit. Het zal niet lang duren voordat je Live Inspired in de winkels gaat zien, maar tot die tijd koesteren we goodies nog even. Houd dit merk in de gaten! 

© 2014 - 2024 First Eet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel