First Eet Meals

per pagina
  • Week 9| Portuguese Platter- vegan
    Week 9| Portuguese Platter- vegan

    Eenvoud en pure smaken sieren de Portugese keuken, en die komen terug in onze 'Portuguese Platter', een veelvoud van in het nieuw gestoken petiscos (kleine gerechten), die samen een hele voedzame, bijna robuuste maaltijd vormen.

    € 14,00
  • Week 8| Surinaamse Roti, baby! - vegan
    Week 8| Surinaamse Roti, baby! - vegan

    We keren terug naar de Surinaamse keuken! Nu is ander favoriet gerecht van ons aan de beurt: roti! Heerlijk met de handen eten, met een stukje roti pak je telkens een beetje van alle bijgerechten tot één smakelijke hap.

    € 14,00
  • Week 7| Koreaans, First Eet Style! - vegan
    Week 7| Koreaans, First Eet Style! - vegan

    Deze week gaan we los op de Koreaanse keuken , First Eet Style! We zijn er zelfs weer voor aan het fermenteren geslagen, een belangrijke bereidingswijze in de Korea. Heel veel bijgerechten maken deze week het hoofdgerecht!

    € 14,00
  • Week 6| Perzisch in geuren, kleuren en smaak - vegan
    Week 6| Perzisch in geuren, kleuren en smaak - vegan

    Perzisch in geuren, kleuren en natuurlijk smaak! De Perzische keuken ademt mysterie en vooral heel veel heerlijke specerijen. We hopen met deze First Eet Meal een tipje van de sluier voor je te kunnen lichten.

    € 14,00
  • Week 5| Jambalaya met cornbread & sticky wings - vegan
    Week 5| Jambalaya met cornbread & sticky wings - vegan

    “Laissez les bon temps rouler”, het is een gevleugelde uitspraak in de Amerikaanse staat Louisiana, de plek waar het gerecht van deze week vandaan komt. Op het menu staat Jambalaya, een rijstschotel uit de Creoolse/Cajunse keuken.

    € 14,00
  • Week 4| Mexicaanse zwarte bonen chili  - vegan
    Week 4| Mexicaanse zwarte bonen chili - vegan

    UITVERKOCHT! ¡Ay, caramba! Het kan geen verrassing zijn dat we de Mexicaanse keuken ook een keer uitlichten met een First Eet Meal, het is ultiem comfort food. Si, toch? Warm in kruiden, kleuren en pit.

    € 14,00
  • Week 3| Thaise rode curry - vegan
    Week 3| Thaise rode curry - vegan

    UITVERKOCHT! Op de Thaise keuken raken we niet uitgekeken, want je blijft altijd zoeken naar die balans van zoet, zout, scherp en fris. Die verfijning en arommmma hebben we proberen te vangen in onze Thaise rode curry.

    € 14,00
  • Week 2| Bobotie met chakalaka - vegan
    Week 2| Bobotie met chakalaka - vegan

    Bobotie is ultiem comfort food; kruidig, zoetig, vol van smaak en smeuïg gevuld met o.a. sperziebonen, mango en plantaardig gehakt. Dit gecombineerd met een ander traditioneel gerecht: Chakalaka (hoe geweldig is deze naam!

    € 14,00
  • Week 1| Ramen in een vegan miso- shiitake dashi
    Week 1| Ramen in een vegan miso- shiitake dashi

    Jaaa, de eerste First Eet Meal van 2021! Voor de start van dit fonkelnieuw jaar gaan we voor de pure, maar krachtige smaken uit de Japanse keuken! We're gonna keep it light, pure & green.

    € 14,00
  • Week 51| Duizend-en-een Turkse/Marokkaanse smaken - vegan
    Week 51| Duizend-en-een Turkse/Marokkaanse smaken - vegan

    Voor deze laatste First Eet Meal van dit jaar combineren we elementen uit de Turkse en Marokkaanse keuken tot een bord vol geurige comfort food. Rijk aan specerijen komen zoet, zuur, zout en een beetje pit per hap aan bod!

    € 14,00
  • Week 50| Sri Lankaans curry feestje! - vegan
    Week 50| Sri Lankaans curry feestje! - vegan

    Onze favoriete curry's en bijgerechten uit de Sri Lankaanse keuken staan deze week centraal. We hebben geleerd ze te bereiden van Sri Lankaanse schone, Shey. Lucky us, lucky you!

    € 14,00
  • Week 49| Go Dutch! Stamppot en hachee- vegan
    Week 49| Go Dutch! Stamppot en hachee- vegan

    We blijven deze week dicht bij huis, dit keer staat er namelijk een oer Hollands gerecht op het menu: stampot met hachee! Denk: smeuïg, aards, zoetig, vlezig zonder vlees, maar ook fris & een bite.

    € 14,00
per pagina
© 2014 - 2021 First Eet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel