First Eet Meals

per pagina
  • Week 21 | Vietnamese Pho (noedelsoep) - vegan
    Week 21 | Vietnamese Pho (noedelsoep) - vegan

    We zouden vanaf deze week eigenlijk gaan beginnen met het rouleren van eerdere First Eet Meals, maar we zijn tóch nog niet helemaal uitgereisd. Dus onze plantaardige ontdekkingsreis brengt ons dit keer naar Vietnam! En Pho!

    € 14,00
  • Week 20 | We're going (pea)nuts met Gado Gado! - vegan
    Week 20 | We're going (pea)nuts met Gado Gado! - vegan

    We're going (pea)nuts met Gado Gado! Ook zin in power food? Gado Gado is een Indonesisch veggie fest pur sang. Ok, ok, met een stevige lik pindasaus, maar toch de vitamines, mineralen en vezels zijn dan weer binnen!

    € 14,00
  • Week 19 | We gaan voor goud met asperges - vegan
    Week 19 | We gaan voor goud met asperges - vegan

    We blijven dit keer dicht bij huis, maar dat maakt de maaltijd van deze week niet minder exclusief. Nee, we gaan juist voor goud met een favoriet kostje, het 'witte goud' zoals asperges worden genoemd.

    € 14,00
  • Week 18 | Time for Thailand - vegan
    Week 18 | Time for Thailand - vegan

    We're back en we nemen warmte mee! Van het weer moeten we het nu niet hebben, dus zorgen we gewoon voor een stralende First Eet Meal deze week met de Thaise keuken in de hoofdrol. Absoluut go-to comfort food van ons.

    € 14,00
  • Week 16 | Vive la France! - vegan
    Week 16 | Vive la France! - vegan

    Met de First Eet Meals steken we (onze) favoriete comfort foods, nieuwe & klassieke, in een plantaardig jasje. Daarbij kunnen we natuurlijk niet voorbij gaan aan dé klassieke keuken, dus zeggen we deze week: Vive la France!

    € 14,00
  • Week 15 | Turkish Delight Savory & Sweet - vegan
    Week 15 | Turkish Delight Savory & Sweet - vegan

    Smaken uit o.a. Perzië, de Arabische wereld en West-Europa komen samen in elegante gerechten stammend uit de tijd van de Ottomanen, maar ook in eenvoudige en smakelijke plattelandsmaaltijden . Dat maakt de Turkse Keuken zo divers!

    € 14,00
  • Week 14 | Thuis Indian Thali eten - vegan
    Week 14 | Thuis Indian Thali eten - vegan

    Thuis Thali eten betekent uitpakken met veel gerechtjes en smaken, idealiter de vijf basissmaken; zout, zoet, zuur, bitter en umami. Die samenkomen in heerlijke groentegerechten gecombineerd met rijst en homemade naan.

    € 14,00
  • Week 12 | Home is where Indofood is - vegan
    Week 12 | Home is where Indofood is - vegan

    Home is where the heart is en na heel wat smakelijke uitstapje over de grens voor onze First Eet Meals maken we weer even een pitstop op homebase met hartverwarmende Indofood.

    € 14,00
  • Week 11 | Argentina Mix - vegan
    Week 11 | Argentina Mix - vegan

    Argentinië is het land van vleesgerechten, maar staat gelukkig ook bol van smaakinvloeden uit o.a. Zuid-Europese landen. Die bekende smaken combineren wij met Argentijnse favorieten tot onze Argentina Mix!

    € 14,00
  • Week 10 | Vegan Singaporese Curry Laksa - pittige noedelsoep
    Week 10 | Vegan Singaporese Curry Laksa - pittige noedelsoep

    Ok, maak je borst maar nat! Letterlijk en figuurlijk, want er komt het nodige slurp- en spetterwerk kijken bij het eten van de First Eet Meal van deze week, Curry Laksa Singapore style.

    € 14,00
  • Week 9| Portuguese Platter- vegan
    Week 9| Portuguese Platter- vegan

    Eenvoud en pure smaken sieren de Portugese keuken, en die komen terug in onze 'Portuguese Platter', een veelvoud van in het nieuw gestoken petiscos (kleine gerechten), die samen een hele voedzame, bijna robuuste maaltijd vormen.

    € 14,00
  • Week 8| Surinaamse Roti, baby! - vegan
    Week 8| Surinaamse Roti, baby! - vegan

    We keren terug naar de Surinaamse keuken! Nu is ander favoriet gerecht van ons aan de beurt: roti! Heerlijk met de handen eten, met een stukje roti pak je telkens een beetje van alle bijgerechten tot één smakelijke hap.

    € 14,00
per pagina
© 2014 - 2021 First Eet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel