Over First Eet Winkel

Dit zijn wij, Ted en Lisa, aan het werk tijdens First Eet cateringklussen. Een smakelijk avontuur dat in maart 2013 tijdens een etentje (uiteraard!) ontstond. We wilden een gezamelijk bedrijf starten waarin alles samenkomt wat we leuk vinden (en dat is best veel!) Máár First Eet en de webinkel, First Eet Winkel, is geworden wat we wilden: een mix van horeca, retail, creativiteit, presentatie en communicatie. Niet gek als je weet dat Ted nadat hij jaren als (chef)kok heeft gewerkt in 2007 Tante Ted begon, hét merk voor stoere kinder-en woonaccessoires. En ik, Lisa, een eigen PR en communicatiebureau, View PR, heb gehad.

Door onze achtergrond hebben we flink kunnen doorpakken en zijn we als cateraar voornamelijk actief in de creatieve sector voor zowel commerciële bedrijven als non-profitorganisatie zoals bijvoorbeeld de VT Wonenbeurs en ArtEZ- hogeschool voor de kunsten-. We voelen ons hierin, met opdrachtgevers die net zo gevoelig zijn voor sfeer als wij, als een vis in het water. 

In de First Eet Winkel vind je dan ook onze favoriete sfeermakers, die vaak ook nog eens heel handig zijn. We omringen ons er graag mee en hopen dat je net zo'n fan wordt van deze robuuste en pure accessoires. Zoals je op onze homepage al hebt kunnen lezen hebben we ook een zwak voor vintage en zijn we fan van upcycling. Oud is tijdloos en een nog prima product een tweede leven geven met een verrassend nieuwe functie is duurzaam. In de webwinkel vind je dus ook producten met een een stukje geschiedenis. Zit je verlegen om inspiratie? Check dan ook even onze blog daar delen we onze inspiratiebronnen, tips en nog veel meer.

Of beter nog breng een bezoek aan ons First Eet Café + (fysieke) winkel in één aan de Markt 27 in Arnhem. Hier hebben we sinds 2015 een plek kunnen creëren waar alles samenkomt; onze sfeer, favoriete smaken in eten & drinken en de fijnste hebbedingen.

Nou, dit zijn wij in een notendop. Mocht je vragen hebben, aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Ted & Lisa

© 2014 - 2024 First Eet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel