Extra's
Breid - om het feestje af te maken - je First Eet Meal uit met een biologisch frisdrankje en/of toetje.
Let op! Deze extra's zijn alleen te bestellen i.c.m. een First Eet Meal.
Verse Vietnamese Spring Rolls - veganVerse Vietnamese spring roll, niet gefrituurd, als fris voor of bijgerecht. Knapperige, licht gedresseerde groente (komkommer, wortel, paksoi, rijstnoedels en gebakken tempeh) in een zacht rijstvel met een pinda-hoisin dipsaus.
€ 6,00
Banh Tieu (Vietnamese doughnut) - veganOnze versie van Banh Tieu alleen zijn die van ons niet hol, hebben we ze gedipt in 3 kleuren sesamzaadjes en worden ze gecombineerd met een mango-passievruchten dip.
€ 3,75
Tahoe chocolademousse met mango - veganWil je de First Eet Meal 'maximizen' met een toetje? Dan kun je deze week je maal afsluiten met een een totaal niet traditionele Indonesische chocolademousse van tahoe met een laag romige kokos-mangocrème en mango-chilipuree.
€ 3,50
Rabarber frangipane tartelette - veganWil je de First Eet Meal 'maximizen' met een toetje? Sluit je maal deze week af met een rabarber frangipane tartelette. Een bros zoetdeeg gebakje met zure rabarber in een romig amandelbeslag.
€ 3,95
Witte aspergesoep - veganVoor een triple asperge beleving kun je de maaltijd uitbreiden met een witte aspergesoep met sojaroom, bieslook en platte peterselie.
€ 4,00
Thais gestoomd cakeje - veganWil je de First Eet Meal 'maximizen' met een toetje? Het wordt een feestje met een kleurrijk gestoomd cakeje, onze variant op Khanom Tuay Foo.
€ 3,00
Tom Kha Kai - veganWil je je smaakpapillen alvast opwarmen met nog een Thaise klassieker? Start je meal dan met de kruidige, maar frisse Tom Kha Kai soep.
€ 4,00
Tarte tartin met slagroom - veganWil je de First Eet Meal 'maximizen' met een toetje? Oh la la, dan toch wel met onze homebaked tarte tatin, deze omgekeerde appeltaart eet je met een dotje slagroom erbij.
€ 3,25
Lokum (Turks fruit) en Halva - veganDeze week is het toetje een combi van klassiekers: Lokum, huh? Turks Fruit, toch? Ja, Lokum op z'n Turks. En het 2e deel bestaat uit Halva, een andere Turkse zoetigheid die doet denken aan harde, brosse noga met noten.
€ 2,75
Gulab jamun - veganGulab jamun. Traditie in een nieuw plantaardig jasje, deze donut-achtige ballen worden na het bakken in een siroop gedompeld, zodat ze helemaal worden volgezogen met spicy sweetness! On top, wat gehakte noten voor crunch.
€ 3,50
Spekkoek - veganSluit je maaltijd in stijl af met homebaked spekkoek. Wie kent die niet? Deze vegan variant is ook rijk aan specerijen, laagjes, en heeft een fijne vettigheid waardoor alle warme smaken goed naar voren komen.
€ 3,75
Pastafrola gevuld met dulce de batata - veganPastafrola, een zanddeeg taartje gevuld met Dulce de Batata (crème van zoete aardappel). De smeuïge, niet te zoete crème wordt traditioneel afgedekt met een zanddeeg raster, maar wij hebben verschillende patronen gemaakt.
€ 3,75