Extra's

Breid - om het feestje af te maken - je First Eet Meal uit met een biologisch frisdrankje en/of toetje. 

Let op! Deze extra's zijn alleen te bestellen i.c.m. een First Eet Meal.

per pagina
  • Rabarber frangipane tartelette - vegan
    Rabarber frangipane tartelette - vegan

    Wil je de First Eet Meal 'maximizen' met een toetje? Sluit je maal deze week af met een rabarber frangipane tartelette. Een bros zoetdeeg gebakje met zure rabarber in een romig amandelbeslag​.

    € 3,95
  • Witte aspergesoep - vegan
    Witte aspergesoep - vegan

    Voor een triple asperge beleving kun je de maaltijd uitbreiden met een witte aspergesoep met sojaroom, bieslook en platte peterselie.

    € 4,00
  • Thais gestoomd cakeje - vegan
    Thais gestoomd cakeje - vegan

    Wil je de First Eet Meal 'maximizen' met een toetje? Het wordt een feestje met een kleurrijk gestoomd cakeje, onze variant op Khanom Tuay Foo.

    € 3,00
  • Tom Kha Kai - vegan
    Tom Kha Kai - vegan

    Wil je je smaakpapillen alvast opwarmen met nog een Thaise klassieker? Start je meal dan met de kruidige, maar frisse Tom Kha Kai soep.

    € 4,00
  • Tarte tartin met slagroom - vegan
    Tarte tartin met slagroom - vegan

    Wil je de First Eet Meal 'maximizen' met een toetje? Oh la la, dan toch wel met onze homebaked tarte tatin, deze omgekeerde appeltaart eet je met een dotje slagroom erbij.

    € 3,25
  • Lokum (Turks fruit) en Halva - vegan
    Lokum (Turks fruit) en Halva - vegan

    Deze week is het toetje een combi van klassiekers: Lokum, huh? Turks Fruit, toch? Ja, Lokum op z'n Turks. En het 2e deel bestaat uit Halva, een andere Turkse zoetigheid die doet denken aan harde, brosse noga met noten.

    € 2,75
  • Gulab jamun - vegan
    Gulab jamun - vegan

    Gulab jamun. Traditie in een nieuw plantaardig jasje, deze donut-achtige ballen worden na het bakken in een siroop gedompeld, zodat ze helemaal worden volgezogen met spicy sweetness! On top, wat gehakte noten voor crunch.

    € 3,50
  • Spekkoek - vegan
    Spekkoek - vegan

    Sluit je maaltijd in stijl af met homebaked spekkoek. Wie kent die niet? Deze vegan variant is ook rijk aan specerijen, laagjes, en heeft een fijne vettigheid waardoor alle warme smaken goed naar voren komen.

    € 3,75
  • Pastafrola gevuld met dulce de batata  - vegan
    Pastafrola gevuld met dulce de batata - vegan

    Pastafrola, een zanddeeg taartje gevuld met Dulce de Batata (crème van zoete aardappel). De smeuïge, niet te zoete crème wordt traditioneel afgedekt met een zanddeeg raster, maar wij hebben verschillende patronen gemaakt.

    € 3,75
  • Pandan cake  met kokos, gula melaka en dalgona coffee cream  - vegan
    Pandan cake met kokos, gula melaka en dalgona coffee cream - vegan

    Eén van de bekendste Singaporese toetjes: Pandan Cake. We hebben deze groene cake gevuld met in gula melaka (palmsuiker) gebakken kokos. De lagen zijn afgestreken met gecondenseerde kokosmelk en on top: dalgona coffee cream.

    € 3,95
  • Pasteís de nata (romige custardtaartjes) 2 st. - vegan
    Pasteís de nata (romige custardtaartjes) 2 st. - vegan

    'Maximize' deze week je First Eet Meal met onze vegan Pasteís de nata, romige custardtaartjes. We bereiden ze wij met kokosmelk voor die volle zoete smaak.

    € 3,00
  • Bojo - cassave en kokoscake - vegan
    Bojo - cassave en kokoscake - vegan

    Sluit in stijl af met Bojo, een typisch Surinaamse cake gemaakt van o.a. geraspte cassave, kokos en rozijnen.

    € 3,00
per pagina
© 2014 - 2021 First Eet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel