Extra's

Breid - om het feestje af te maken - je First Eet Meal uit met een biologisch frisdrankje en/of toetje. 

Let op! Deze extra's zijn alleen te bestellen i.c.m. een First Eet Meal.

per pagina
  • Pandan cake  met kokos, gula melaka en dalgona coffee cream  - vegan
    Pandan cake met kokos, gula melaka en dalgona coffee cream - vegan

    Eén van de bekendste Singaporese toetjes: Pandan Cake. We hebben deze groene cake gevuld met in gula melaka (palmsuiker) gebakken kokos. De lagen zijn afgestreken met gecondenseerde kokosmelk en on top: dalgona coffee cream.

    € 3,95
  • Pasteís de nata (romige custardtaartjes) 2 st. - vegan
    Pasteís de nata (romige custardtaartjes) 2 st. - vegan

    'Maximize' deze week je First Eet Meal met onze vegan Pasteís de nata, romige custardtaartjes. We bereiden ze wij met kokosmelk voor die volle zoete smaak.

    € 3,00
  • Bojo - cassave en kokoscake - vegan
    Bojo - cassave en kokoscake - vegan

    Sluit in stijl af met Bojo, een typisch Surinaamse cake gemaakt van o.a. geraspte cassave, kokos en rozijnen.

    € 3,00
  • Losse rotiplaat
    Losse rotiplaat

    Voor al het lekkers dat je nog op je bord hebt liggen!

    € 2,50
  • Sweet Red Bean Paste Cake- vegan
    Sweet Red Bean Paste Cake- vegan

    Deze week kun je je maaltijd afsluiten met onze zoete hommage aan de Koreaanse keuken: sweet red bean paste cake met een gember-karamel drizzle en noten crunch.

    € 3,00
  • Ranginak - Perzische delicatesse - vegan
    Ranginak - Perzische delicatesse - vegan

    Homemade Ranginak, een Perzische delicatesse bestaand uit met walnoten gevulde dadels ingepakt in een zandkoekjes deeg met kardemom en kaneel en dan rijkelijk bestrooid met pistachenoten.

    € 3,50
  • Pecan pie - vegan
    Pecan pie - vegan

    Om het Southern feestje af te maken staat er pecan pie op het menu, machtig lekker! Chewy caramellerig met een crunch van de pecannoten en af en toe een korrel grove zeezout.

    € 3,95
  • Goudgeel maïs cakeje - vegan
    Goudgeel maïs cakeje - vegan

    Dit keer staat er een goudgeel maïs cakeje op het menu. Klein, maar fijn en met een bite door het gebruik van fijne polenta. En een goed zuurtje door de citroen-icing.

    € 2,75
  • Vegan kokosmakroon met pure chocolade
    Vegan kokosmakroon met pure chocolade

    Smeuïge kokosmakroon met pure chocolade. Geheel plantaardig.

    € 1,70
  • Kokosmakroon met pure chocolade
    Kokosmakroon met pure chocolade

    Smeuige kokosmakroon met pure chocolade.

    € 1,50
  • 'Thaise' vanille cake - vegan
    'Thaise' vanille cake - vegan

    'Thaise' vanille cake met kokosrasp, limoen curd, verse mango en een botercreme met gecondenseerde kokosmelk.

    € 3,95
  • Papaya salade
    Papaya salade

    Een salade van papaya, komkommer, wortel en tomaat met een tamarinde-limoen dressing. Deze salade geeft een extra frisse noot aan de maaltijd.

    € 4,50
per pagina
© 2014 - 2022 First Eet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel