Retouren

Is de bestelling van een non-Food artikel uit de webwinkel toch niet helemaal wat je ervan had gehoopt? Stuur of breng het retour!

Herroepen
J
e kunt te allen tijde, zonder opgave van reden, je bestelovereenkomst met ons binnen 14 dagen herroepen. De bestelling dient dan in de, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking maar ten minste in nieuwe staat en onbeschadigd naar ons te worden geretourneerd. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening dit geldt tevens voor de kosten van vermissing of beschadiging tijdens retourzending. Voeg bij de retourzending dit herroepingsformulier, zodat we weten van wie het pakketje afkomstig is en waar het retourbedrag op gestort mag worden.

Retourzendingen stuur je naar:

First Eet
Markt 27
6811 CH Arnhem

Na ontvangst van het pakket wordt het aankoopbedrag teruggestort


Klachten
Let op! Bovenstaande handelswijze geldt niet voor een klacht. Hiervoor wordt in onderling overleg gezocht naar een bevredigende oplossing. Blijkt bijvoorbeeld dat bij bezorging je bestelling incompleet of beschadigd is, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten, uiterlijk 5 dagen na ontvangstname van je bestelling, via info@first-eet.nl dan kunnen we overgaan tot bijvoorbeeld een nazending, vervanging of vergoeding. 

© 2014 - 2024 First Eet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel