First Eet Meals
- Week 48| Pom, Surinaamse ovenschotel - vegan
We gaan deze week weer een exotisch uitstapje maken! Dit keer lichten we met de First Eet Meal de Surinaamse keuken uit en staat het ovengerecht Pom op het menu.
€ 14,00 - Week 47| Moussaka, een Griekse 'klassikos'! - vegan
We gaan deze week voor de volle en verwarmende smaken van een favoriete ovenschotel van ons: moussaka! We hebben deze Griekse klassikos (klassieker) aangevuld met een tzatziki van sojayoghurt én een Griekse herdersalade.
€ 14,00 - Week 46| Makan makan! Een Molukse/Indonesische vegan meal
We gaan terug naar een deel van onze roots! Dus voor deze First Eet Meal willen we de vertrouwde smaken uit de Molukse/Indonesische keuken met je delen, hier en daar voorzien van een nieuw plantaardig jasje.
€ 14,00 - Fluweelzachte aubergine curry - vegan
Fluweelzachte aubergine curry geserveerd met gebakken en gemarineerde tempeh, gefrituurde bakbanaan en witte rijst.
€ 14,00 - Vegan Salad bowl + toet en drankje
Vegan salad bowl. Alle onderdelen van deze voedzame, maar licht verteerbare maaltijd zijn apart gedresseeerd, maar vormen samen een smakelijk geheel. Toetje: lemon poppy seed cakeje. Drankje: homemade rabarberlimonade
€ 17,50 - Vegan falafelburger
Onze homemade falafel burger op een fijn brioche broodje met zoete aardappel uit de oven en misomayo (alles geheel plantaardig) kan je nu ook thuis eten!
€ 12,50