Week 5| Jambalaya met cornbread & sticky wings - vegan

Artikel 15 van 28
€ 14,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

“Laissez les bon temps rouler”, oftewel "let the good times roll." Het is een gevleugelde uitspraak in de Amerikaanse staat Louisiana, de plek waar het gerecht dat we deze week hebben 'geveganized' vandaan komt. Op het menu staat Jambalaya, een rijstschotel die ontstaan is in de Creoolse en Cajunse keuken in Louisiana. Dit is Comfort food met een hoofdletter, de volledige First Eet Meal bestaat uit:

  • Jambalaya met witte ui, bleekselderij, groene paprika, maïs, zilvervliesrijst en vegan 'kipstukjes'
  • Homemade cornbread
  • Sticky, sweet & spicy bloemkool wings
  • Coleslaw van rode kool met wortel en rozijntjes

Wil je deze First Eet Meal 'maximazen' met een toetje en drankje? Om het Southern feestje af te maken staat er pecan pie op het menu, machtig lekker! Chewy caramellerig met een crunch van de pecannoten en af en toe een korrel grove zeezout. En ook dit keer paart een ginger beer mooi bij het eten. We hebben dit non-alcoholisch drankje van zowel Bundaberg als Fentimans. Het toetje + drankje voeg je via Extra's toe aan je bestelling.

Deze maaltijd hoef je alleen nog maar op te warmen, de instructies hiervoor leveren we uiteraard aan. 

Je bestelling kun je op vrijdag en zaterdag tussen 10.00-15.00 uur komen afhalen in onze First Eet Kiosk. De maaltijd kan tegen meerprijs ook worden bezorgd. Dit gebeurt op vrijdag en zaterdag tussen 16.00 - 18.00 uur. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de maaltijd komt afhalen (gratis) of dat het bezorgd moet worden. Vergeet niet om bij Opmerkingen aan te geven op welke dag de bezorging moet plaatsvinden of wanneer je de bestelling komt ophalen. Bestellingen voor bezorging op dezelfde dag worden tot 15.00 uur verwerkt. Ons bezorggebied is Arnhem-Noord (+ €2,50), Arnhem-Zuid (+ €5,00), Oosterbeek (+ €5,00) en Velp (+ €5,00).

© 2014 - 2024 First Eet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel